Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"J. Hilgren"'
Publikováno v:
Plant Disease. 87:1495-1499
Prevention of seed transmission of Acidovorax avenae subsp. citrulli into the transplant house or field is the most effective control of bacterial fruit blotch of watermelon currently available. Peroxyacetic acid was evaluated as a disinfectant that
Publikováno v:
Journal of food protection. 72(2)
The efficacy of liquid biocides is influenced by surface cleanliness, treatment time, and temperature. Experiments were completed to measure the impact of these variables on the ability of commercial biocides to inactivate Yersinia pseudotuberculosis
Publikováno v:
Journal of food protection. 72(2)
The susceptibility of spores of Bacillus subtilis, Bacillus cereus, and avirulent Bacillus anthracis to treatment with hydrogen peroxide, peroxyacetic acid, a peroxy-fatty acid mixture, sodium hypochlorite, and acidified sodium chlorite was investiga
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology. 73(20)
Biocide inactivation of Bacillus anthracis spores in the presence of food residues after a 10-min treatment time was investigated. Spores of nonvirulent Bacillus anthracis strains 7702, ANR-1, and 9131 were mixed with water, flour paste, whole milk,
Autor:
J, Hilgren
Publikováno v:
Health facilities management. 11(1)
Autor:
J, Hilgren
Publikováno v:
Materials management in health care. 6(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.