Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"J. Hesari"'
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 9, Iss 1 (33) بهار, Pp 21-33 (2019)
The purpose of this study is to investigate the effect of thermal sonication in comparison with the usual pasteurization method on the bioactive compounds and their contents in sour cherry juice.The treatments were: controlled sample, pasteurized sam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aafd0143ad164bc6beef5d480bb3c14d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 2, Iss 3 (7) پاییز, Pp 15-27 (2012)
The main objective of this study was to determine the effect of attenuated adjunct culture of lactobacillus plantarum on the lipolysis of UF-white cheese as measured by acid degree value, the fatty acids profile, physicochemical, microbial and sensor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da9d6488a42a47feb945ff157c32059e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Fruit drying is a well known process mostly used for preservation of fruits. Osmotic dehydration of apricot slices were carried out in three different salt-sucrose concentrations and four different temperatures. Also three different weight ratios of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b5fa58adb3f7f9cbf91addf84dc9f971
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.