Zobrazeno 1 - 10
of 690
pro vyhledávání: '"J. Hajslova"'
Autor:
V, Kouba, D, Vejmelkova, E, Zwolsman, K, Hurkova, K, Navratilova, M, Laureni, P, Vodickova, T, Podzimek, J, Hajslova, M, Pabst, MCM, van Loosdrecht, J, Bartacek, P, Lipovova, DG, Weissbrodt
Publikováno v:
In Water Research 1 February 2022 209
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 249:441-450
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.S. Tsagkaris, K. Bechynska, D.D. Ntakoulas, I.N. Pasias, P. Weller, C. Proestos, J. Hajslova
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 119:105276
Publikováno v:
Analytical methods : advancing methods and applications. 14(15)
Analytical method development for the control of pesticide residues occurring in significant dietary foodstuffs is of utmost importance considering their potential impact on consumer health and food market sustainability. Depending on the purpose, ei