Zobrazeno 1 - 10
of 219
pro vyhledávání: '"J. Gresti"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 76:1850-1869
Triacylglycerols from bovine milk fat were fractionated by reversed-phase liquid chromatography. The fatty acid and triacylglycerol compositions of each fraction were determined by capillary gas chromatography. These data were used to determine the a
Publikováno v:
Advances in experimental medicine and biology. 466
(i) Highly purified mitochondrial fractions were practically devoid of microsomal contamination and of acyl-CoA ligase activity. (ii) In mitochondria, glycerol-3-phosphate acyltransferase (GPAT) activity was supported by two enzymes, the first being
Autor:
Balmaseda, Aitor1 (AUTHOR), Rozès, Nicolas2 (AUTHOR), Bordons, Albert1 (AUTHOR), Reguant, Cristina1 (AUTHOR) cristina.reguant@urv.cat
Publikováno v:
Microbial Biotechnology. Jan2024, Vol. 17 Issue 1, p1-17. 17p.
Publikováno v:
Reproduction Nutrition Développement. 20:1309-1316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jahan, Fahmida1 (AUTHOR) fahmidabristy.btge@gmail.com, Chinni, Suresh V.1,2 (AUTHOR) cvsureshgupta@gmail.com, Samuggam, Sumitha1 (AUTHOR) maheswaran_s@aimst.edu.my, Reddy, Lebaka Veeranjaneya3 (AUTHOR) lvereddy@gmail.com, Solayappan, Maheswaran1 (AUTHOR), Su Yin, Lee1 (AUTHOR) cvsureshgupta@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jun2022, Vol. 23 Issue 12, p6462-6462. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wei M; School of Liquor and Food Engineering, Guizhou University, Guiyang, China.; Key Laboratory of Agricultural and Animal Products Store and Processing of Guizhou Province, Guizhou University, Guiyang, China., Chen Q; College of Ocean Food and Biological Engineering, Jimei University, Xiamen, China., Zhou Y; School of Liquor and Food Engineering, Guizhou University, Guiyang, China.; Key Laboratory of Agricultural and Animal Products Store and Processing of Guizhou Province, Guizhou University, Guiyang, China., Tie H; School of Liquor and Food Engineering, Guizhou University, Guiyang, China.; Key Laboratory of Agricultural and Animal Products Store and Processing of Guizhou Province, Guizhou University, Guiyang, China.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2024 Nov 30. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 30.