Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"J. Grbic"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Phil Plait, Donna J. Nelson, Kevin R. Grazier, Jaime Paglia, Sidney Perkowitz, Natalia Reagan, Jon Amiel, Andre Bormanis, Michael S. Brotherton, Colin Campbell, Alexis R. Gambis, Bear McCreary, Meghen Miles, Ann G. Merchant, Melodie R. Lettkeman, J. Paglia, Stephen Cass, Bradley Thompson, Corinne Marrinan, Joshua Colwell, Carrie J. Cole, Declan Fahy, James G. Goll, Mark A. Griep, Marjorie L. Mikasen, James Kakalios, David A. Kirby, Matthew C. Nisbet, Anthony Dudo, Thomas Parham, Jovana J. Grbic, Seth Shostak, Erik Stengler, Randii R. Wessen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jovana J. Grbic, Thomas Parham
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841228245
ACS Symposium Series
ACS Symposium Series
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ea300b4bbda00a0004a73750f87d7932
https://doi.org/10.1021/bk-2013-1139.ch021
https://doi.org/10.1021/bk-2013-1139.ch021
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 19:353-361
The effect of sucrose content and nitrogen containing compounds on the biotin content in molasses samples was investigated. To determine the interdependence of these parameters, linear regression was performed. There is a significant dependence of bi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.