Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"J. Geris"'
Autor:
H. R. Bogena, M. Schrön, J. Jakobi, P. Ney, S. Zacharias, M. Andreasen, R. Baatz, D. Boorman, M. B. Duygu, M. A. Eguibar-Galán, B. Fersch, T. Franke, J. Geris, M. González Sanchis, Y. Kerr, T. Korf, Z. Mengistu, A. Mialon, P. Nasta, J. Nitychoruk, V. Pisinaras, D. Rasche, R. Rosolem, H. Said, P. Schattan, M. Zreda, S. Achleitner, E. Albentosa-Hernández, Z. Akyürek, T. Blume, A. del Campo, D. Canone, K. Dimitrova-Petrova, J. G. Evans, S. Ferraris, F. Frances, D. Gisolo, A. Güntner, F. Herrmann, J. Iwema, K. H. Jensen, H. Kunstmann, A. Lidón, M. C. Looms, S. Oswald, A. Panagopoulos, A. Patil, D. Power, C. Rebmann, N. Romano, L. Scheiffele, S. Seneviratne, G. Weltin, H. Vereecken
Publikováno v:
Earth System Science Data, Vol 14, Pp 1125-1151 (2022)
Climate change increases the occurrence and severity of droughts due to increasing temperatures, altered circulation patterns, and reduced snow occurrence. While Europe has suffered from drought events in the last decade unlike ever seen since the be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7cc135cf5704492a23d0a022c9139f1
Publikováno v:
Hydrology and Earth System Sciences, Vol 24, Pp 1649-1668 (2020)
Globally, coffee has become one of the most sensitive commercial crops, being affected by climate change. Arabica coffee (Coffea arabica) grows in traditionally shaded agroforestry systems in tropical regions and accounts for ∼70 % of coffee prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86157ee77b334642abeab074a1ee02dd
Autor:
D. Penna, L. Hopp, F. Scandellari, S. T. Allen, P. Benettin, M. Beyer, J. Geris, J. Klaus, J. D. Marshall, L. Schwendenmann, T. H. M. Volkmann, J. von Freyberg, A. Amin, N. Ceperley, M. Engel, J. Frentress, Y. Giambastiani, J. J. McDonnell, G. Zuecco, P. Llorens, R. T. W. Siegwolf, T. E. Dawson, J. W. Kirchner
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 15, Pp 6399-6415 (2018)
In this commentary, we summarize and build upon discussions that emerged during the workshop Isotope-based studies of water partitioning and plant–soil interactions in forested and agricultural environments held in San Casciano in Val di Pesa, I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac90b800804a4d24b2851cfc2f7d1d79
Publikováno v:
Hayes, E, Higgins, S, Mullan, D & Geris, J 2023, ' High-resolution assessment of riverbank erosion and stabilization techniques with associated water quality implications ', International Journal of River Basin Management . https://doi.org/10.1080/15715124.2023.2214866
Agriculture is a key contributor to poor water quality, but the sources of sediment and nutrient losses from agricultural catchments – including from riverbank erosion – are highly variable. Riverbank erosion is particularly difficult to quantify
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f199cde691489937e994446a656ff943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.