Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"J. Genotelle"'
Autor:
J. Genotelle, M. Mathlouthi
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 37:335-342
The rate of sucrose crystallization in supersaturated solutions is known to include at least two steps: the diffusion of sucrose from the bulk solution to the thin layer at the interface crystal/solution and the incorporation of sucrose molecules in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.