Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"J. Garrido-Fernández"'
Autor:
A. Pérez-Gálvez, J. J. Negro-Balmaseda, M. I. Mínguez-Mosquera, M. V. Cascajo-Almenara, J. Garrido-Fernández
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 59, Iss 2, Pp 139-145 (2008)
Chicken egg yolks generally owe their color to yellow carotenoids. The addition of synthetic red pigments allows changes in color, from the original yellow to red hues which may be more appealing to consumers in certain markets.Our aim has been to te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec3f39cc7455431aace9b45850d64781
Autor:
A. Pérez-Gálvez, J. Garrido-Fernández, M. Lozano-Ruiz, V. Montero-de-Espinosa, M. I. Minguez-Mosquera
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 52, Iss 5, Pp 311-316 (2001)
A study of drying process at low temperature of two varieties of pepper for paprika (Capsicum annuum L. cv Jaranda and Jariza) according to the traditional techniques of La Vera region is carried out controlling simultaneously the characteristics of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eab5fd3466434a42bb3135997da9b2fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. G. Pérez Rubio, J. L. Ruiz Barba, F. J. Hidalgo, R. Zamora, C. Sanz, J. Garrido Fernández, M. J. Martín Polvillo, M. Jarén Galán, P. García García, A. Heredia
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 48, Iss 1, Pp 42-53 (1997)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Pérez Gálvez, J. Garrido Fernández
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 48 No. 5 (1997); 290-296
Grasas y Aceites; Vol. 48 Núm. 5 (1997); 290-296
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 48, Iss 5, Pp 290-296 (1997)
Grasas y Aceites; Vol. 48 Núm. 5 (1997); 290-296
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 48, Iss 5, Pp 290-296 (1997)
Commercial paprika is placed at different temperatures, from 30 up to 100°C in order to control the effect of heat in carotenoids of this spice. A degradation is found via cis-isomers, with a concentration increase at low temperature. There is, from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c27819fe7a13afa0432841be20946f4e
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/805
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/805
Publikováno v:
Journal of AOAC International. 78(2)
An analytical method using either thin layer or liquid chromatography is proposed for the detection of 4 pigments (bixin, lycopene, canthaxanthin and beta-apo-8'-carotenal) that can be used fraudulently to intensify the natural color of products deri
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.