Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"J. Frégeau-Reid"'
Autor:
Biniam T. Hizbai, K. M. Gardner, C. P. Wight, R. K. Dhanda, S. J. Molnar, D. Johnson, J. Frégeau-Reid, W. Yan, B. G. Rossnagel, J. B. Holland, N. A. Tinker
Publikováno v:
The Plant Genome, Vol 5, Iss 3, Pp 164-175 (2012)
Groat oil content and composition are important determinants of oat ( L.) quality. We investigated these traits in a population of 146 recombinant inbred lines from a cross between ‘Dal’ (high oil) and ‘Exeter’ (low oil). A linkage map consis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/667424f877dd46f78ae5cfc4259457fc
Autor:
T. M. Choo, S. M. ter Beek, R. A. Martin, D. MacDonald, P. Scott, Y. Dion, S. Rioux, D. Pageau, J. Frégeau-Reid, E.-S. M. Abdel-Aal
Publikováno v:
Canadian Journal of Plant Science. 95:595-598
Choo, T. M., ter Beek, S. M., Martin, R. A., MacDonald, D., Scott, P., Dion, Y., Rioux, S., Pageau, D., Fregeau-Reid, J. and Abdel-Aal, E.-S. M. 2015. AAC Starbuck hulless barley. Can. J. Plant Sci. 95: 595–598. AAC Starbuck is a two-row, spring fe
Publikováno v:
Canadian Journal of Plant Science. 84:909-913
The objective of this study was to determine the distribution of deoxynivalenol (DON) in whole corn and milled corn fractions to provide management guidelines for corn producers and corn processors. Naturally contaminated, food grade corn from six co
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Water in seeds plays an important role not only in physiological but also in chemical processes. In addition to the requirements of water for germination, seeds of legumes used for human consumption require hydration to prepare them for cooking. The
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 83:284-286
Five methods that employed very different testing principles and procedures for assessing gluten quality were compared for 33 North American soft red and white wheats. The three methods analyzed flour (alveograph work, lactic acid solvent retention c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.