Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"J. Fleurence"'
Autor:
S. Faraj, M. Bahri, S. Fougeray, A. El Roz, J. Fleurence, J. Véziers, M. D. Leclair, E. Thébaud, F. Paris, S. Birklé
Publikováno v:
OncoImmunology, Vol 7, Iss 1 (2018)
Despite recent advances in high-risk neuroblastoma therapy, the prognosis for patients remains poor. In addition, many patients suffer from complications related to available therapies that are highly detrimental to their quality of life. New treatme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fd7e2eac83c4bf98fb011f2f48660e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.C. Acton, D. Agyei, Y. Akhtar, R.E. Aluko, L. Amigo, S.D. Arntfield, A.N.A. Aryee, L. Atarés, M. Cavaletto, S. Chaplot, A. Chiralt, P.L. Dawson, H.H.J. de Jongh, J. Dumay, J.S. Edwards, S.R. Euston, Y. Fang, D.J. Feliz, S. Fernández-Tomé, J. Fleurence, P.F. Fox, C. González-Martínez, N. Guerrieri, S. Guo, S.T. Häkkinen, A.W. Henrich, B. Hernández-Ledesma, N.S. Hettiarachchy, R. Horax, T. Huppertz, M.B. Isman, A.L. Kelly, A. Kilara, I.M.E. Lacroix, E.C.Y. Li-Chan, M.A. Mazorra-Manzano, B. Miralles, M. Morançais, J.M. Moreno-Hernández, C.D. Munialo, T. Nagano, K. Nishinari, A.M. Nuutila, C.L. Okolie, R. Pacheco-Aguilar, M.J. Post, J.C. Ramírez-Suárez, I. Recio, A. Ritala, M.G. Scanlon, N. Shang, C.C. Udenigwe, M.N. Vaghela, M. Vargas, R. Wang, J.R. Whitaker, J. Wu, Y.L. Xiong
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::032d4ff5fb017ead185d002d4ee16d2f
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.09990-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.09990-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Fleurence
This chapter reviews the use of seaweeds as food in human and animal nutrition. The main species exploited in the world are cited and some examples of products are given. The specific regulations applied to the consumption of algae as sea vegetables
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9bf45b4e78979fd4c7b92830880c412f
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802772-1.00005-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802772-1.00005-1
Autor:
J. Fleurence, E. Ar Gall
Publikováno v:
Seaweed in health and disease prevention
Levine Ira; Fleurence, Joël. Seaweed in health and disease prevention, Elsevier, pp.389--406, 2016, 978-0-12-802772-1. ⟨10.1016/B978-0-12-802772-1.00012-9⟩
Levine Ira; Fleurence, Joël. Seaweed in health and disease prevention, Elsevier, pp.389--406, 2016, 978-0-12-802772-1. ⟨10.1016/B978-0-12-802772-1.00012-9⟩
International audience; A brief introduction gives the state of the art concerning allergies related to the consumption of seafoods. In this type of product, allergenic substances are mainly muscle proteins and thus largely concern fish, shellfish, m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0b531e9efb7cea668f072a376c24595f
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802772-1.00012-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802772-1.00012-9
Autor:
E. Ar Gall, J.-M. Bard, P. Baweja, N. Bourgougnon, D. Cheney, L. Coiffard, C. Couteau, A. Couzinet-Mossion, C. Dawes, A. Delaney, P. Déléris, E. Deslandes, J. Dumay, J. Fleurence, K. Frangoudes, S.-A. Ii, M. Kendel, S. Kraan, S. Kumar, I. Levine, M. Morançais, H. Nazih, D. Sahoo, V. Stiger-Pouvreau, C. Vonthron-Sénécheau, G. Wielgosz-Collin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b9d3dc4b6462971d4ca58f30799fef40
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802772-1.01002-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802772-1.01002-2
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 48:239-244
Two-dimensional electrophoresis was used to study proteolysis in salmon fillets inoculated or not with the starter culture Lactobacillus sake LAD. Protein fragments appeared increasingly with time in both samples, indicating that the main quantitativ
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.