Zobrazeno 1 - 10
of 268
pro vyhledávání: '"J. Fernández-Bolaños"'
Autor:
A. Voltes, A. Bermúdez, G. Rodríguez-Gutiérrez, M. L. Reyes, C. Olano, J. Fernández-Bolaños, F. de la Portilla
Publikováno v:
Journal of Investigative Surgery, Vol 33, Iss 1, Pp 8-14 (2020)
Purpose: Evaluate the efficacy of hydroxytyrosol in the local treatment of inflammatory colitis. Currently, the existing treatments for inflammatory bowel diseases does not cure the disease and it is associated with high rates of side effects and com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f358286c9ba0432ca4b68c209498a7c8
Autor:
A. Heredia, P. García García, C. Gómez Herrera, A. Garrido Fernández, Equipo editorial, E. Graciani, F. J. Hidalgo, R. Zamora, J. J. Quirós, F. Gutiérrez Rosales, M. Brenes Balbuena, J. Fernández-Bolaños Guzman, J. Garrido
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 52, Iss 6, Pp 403-425 (2001)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8b0d891a9c14505aa61399100c15395
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 46, Iss 4-5, Pp 295-298 (1995)
The preparation of 5-O-lauroyl(myhstoyl, palmitoyl)-D-arabinose ethylendithioacetals, 6-O-lauroyl-D-glucose(D-galactose) ethylendithioacetals and 6-O-decanoyl(lauroyl)-D-mannose ethylendithioacetals is reported. The preparation of 5-O-octanoyl(decano
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3b236c4124c4896a81c7ecd502e6443
Autor:
A. H. Sánchez Gómez, R. Zamora, P. García García, G. Márquez, L. Rejano, F. J. Hidalgo, J. Fernández-Bolaños Guzmán, A. Garrido Fernández, A. Heredia Moreno, M. Brenes Balbuena, C. Gómez Herrera
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 45, Iss 4, Pp 275-285 (1994)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/021eeed2975047a8a0f80a30ac9f09aa
Autor:
A. Garrido Fernández, C. Gómez Herrera, J. Fernández-Bolaños Guzmán, L. Rejano, M. C. Pérez Camino, F. Gutiérrez Rosales, L. Rejano Navarro, M. Mancha, A. Heredia, F. J. Hidalgo, M. Brenes Balbuena, R. Zamora, A. Heredia Moreno
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 44, Iss 1, Pp 57-69 (1993)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/901a5db3f84d4055a8966c668358d089
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 44, Iss 3, Pp 201-203 (1993)
The evolution during ripening of the principal components from olive, Hojiblanca var., was studied. The similarities and differences with other varieties were established.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05ce3825417e4155bd46059aa5ab8af9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.