Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"J. Farhana"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 9, Iss 3, Pp 120-129 (2022)
Background: Pineapple juice processing is an art of preservation, and the processing technologies play important role in pineapple juice quality. Therefore, this study aimed to explore the potential impacts of non-thermal processing methods on the ph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58d9647cdd21442791a66675bc214995
Publikováno v:
International Journal for Research in Applied Science and Engineering Technology. 11:754-763
Office administration system is a software application designed to help schools and educational institutions. It manages day-to-day operations more efficiently. It typically includes various modules that handle tasks such as admission management, emp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hossain M; Department of Genetic Engineering & Biotechnology, Faculty of Biological Sciences, University of Chittagong, Chittagong -4331, Bangladesh., Chowdhury DU, Farhana J, Akbar MT, Chakraborty A, Islam S, Mannan A
Publikováno v:
Bioinformation [Bioinformation] 2013; Vol. 9 (4), pp. 187-92. Date of Electronic Publication: 2013 Feb 21.