Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"J. F. Frank"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adnan H. Rajkotwala, Leander L Boer, E. A. J. F. (Frank) Peters, Cees W. M. Geld, J. G. M. (Hans) Kuerten, J. A. M. (Hans) Kuipers, Maike W. Baltussen
Publikováno v:
AIChE Journal, 68(4):e17598. American Institute of Chemical Engineers (AIChE)
The rapid advances in performance and miniaturization of electronic devices require a cooling technology that can remove the produced heat at a high rate with small temperature variations, as is obtained in flow boiling. To obtain insight in flow boi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. F. Frank, Elmer H. Marth
Publikováno v:
Journal of food protection. 41(3)
Soft and semisoft cheese varieties including Camembert, Brie, brick, Muenster, and Colby were analyzed for fecal coliforms and serotypes of enteropathogenic Escherichia coli (EEC). Analysis for EEC was done using both direct streak and two enrichment
Publikováno v:
Journal of food protection. 41(2)
The ability of enteropathogenic Escherichia coli (EEC) to grow and survive during the manufacture and ripening of brick cheese was determined. Pasteurized milk artificially contaminated with EEC was used to make cheese by the washed-curd method. EEC
Inhibition of Enteropathogenic Escherichia coli by Homofermentative Lactic Acid Bacteria in Skimmilk
Autor:
J. F. Frank, Elmer H. Marth
Publikováno v:
Journal of food protection. 40(11)
Behavior of enteropathogenic and nonpathogenic strains of Escherichia coli was determined when they were grown in skimmilk with and without 0.25 or 2.0% added lactic starter and incubated at 21 or 32 C for 15 h, and then after refrigeration at 7 C. W
Publikováno v:
Journal of food protection. 40(12)
Camembert cheese was manufactured from milk contaminated with pathogenic and nonpathogenic strains of Escherichia coli . E. coli was enumerated using Violet Red Bile Agar (VRB) pour plates, a most probable number method, and surface plating on Trypti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics; 11/22/2002, Vol. 117 Issue 20, p9202, 13p, 1 Diagram, 7 Graphs