Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"J. Erfani Moghadam"'
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ulum-i Bāghbānī, Vol 36, Iss 3, Pp 619-630 (2022)
Introduction Low temperature is one of the most important environmental stresses that cause damage to plants and limit the geographical distribution of plant species. Plants of tropical and sub-tropical origin, such as cucumbers, are sensitive to co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf3a46b9c2ae46a18fdaa544830bd6f5
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 6, Iss 22, Pp 135-147 (2017)
Mushrooms are characterized by a very short shelf life and browning, weight-loss and microbial infections are known as the most deteriorating postharvest modifications in the mushrooms, leading to notable economic losses. In this study, the effects o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90f21230569445f88f8f035d450b93d2
Autor:
J. Erfani-Moghadam, O. Mohammadi
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 11, Iss 2, Pp 93-108 (2021)
Aiming at finding a suitable treatment for maintaining the fruit quality and increase the shelf life of strawberry, effects of ascorbic acid and essential oil of Thymbra spicata were evaluated. Fruits were dipped in 10 and 15 mM of ascorbic acid and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7fbf30ea30641ceb5bc80c3ab676260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.