Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"J. Emarat-Pardaz"'
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 12, Iss 2, Pp 304-311 (2011)
Hydrodistilled volatile seed oil composition of commonly growing ornamental Tagetes patula L. was analyzed for its constituents by GC/MS. Forty constituents were identified, comprising 94% of the total oil. Sesquiterpene hydrocarbons (52.7%) and oxyg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ba9946b649840d9a88642a70b12aeec
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture
Volume 12
Issue 2
Journal of Central European Agriculture, Vol 12, Iss 2, Pp 304-311 (2011)
Volume 12
Issue 2
Journal of Central European Agriculture, Vol 12, Iss 2, Pp 304-311 (2011)
Hydrodistilled volatile seed oil composition of commonly growing ornamental Tagetes patula L. was analyzed for its constituents by GC/MS. Forty constituents were identified, comprising 94% of the total oil. Sesquiterpene hydrocarbons (52.7%) and oxyg
Publikováno v:
Hassanpouraghdam, M B, Akhgari, A, Aazami, M A & Emarat-Pardaz, J 2011, ' New menthone type of Mentha pulegium L. volatile oil from Northwest Iran ', Czech Journal of Food Sciences, vol. 29, no. 3, pp. 285-290 .
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The constituents of the volatile oil of air-dried aerial parts of Mentha pulegium L. (Lamiaceae) plants wildly growing in Northwest Iran were analysed by GC/MS. 46 components were identified, comprising 96.6% of the essential oil. Monoterpenes (78.9%
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7f36b6351d08821a3b2cc8af704ac830
https://cris.vtt.fi/en/publications/17fd6bff-3d87-4815-87a7-83d97fc62630
https://cris.vtt.fi/en/publications/17fd6bff-3d87-4815-87a7-83d97fc62630
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.