Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"J. Destain"'
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
This study describes an application of bacteriocinogenic lactic acid bacteria to improve preservative factors over fish fermentation based on the most frequently used technique in Senegal. Traditional fish fermentation performed by immersion in salte
Publikováno v:
Journal of Agricultural Chemistry and Biotechnology. 29:4167-4177
Publikováno v:
Journal des Sciences Pour l'Ingénieur; Vol 10 (2008)
L’evolution de la flore contaminante de differents poissons [maigre (P. jubelini) moyennement gras (P. quadrifilis), et gras (A. heudeloti)] achetes dans un marche local de Dakar, filetes, et conserves (100 g) a 10°C dans 100 ml de surnageant de c
Publikováno v:
Biotechnology Progress; Aug2006, Vol. 22 Issue 4, p1114-1124, 11p
Publikováno v:
Biotechnology Progress; Feb2006, Vol. 22 Issue 1, p259-269, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.