Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"J. Deli"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miklós Pesti, Tamás Papp, J. Deli, Timea Dergez, Ágnes Blaskó, Gábor Papp, József Belágyi, C. Vágvölgyi
Publikováno v:
European Biophysics Journal. 37:1097-1104
The red yeast Xanthophyllomyces dendrorhous is one of the microbiological production systems for natural carotenoids. High-performance liquid chromatography (HPLC) and electron paramagnetic resonance spectroscopy (EPR) experiments were performed on X
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chromatographia. 51:S183-S187
In an investigation of carotenoids present in the fruits ofAsparagus falcatus capsanthin (1), capsorubin (2), 5,6-diepikarpoxanthin (7), capsanthin 5,6-epoxide (18), capsochrome (17), mutatoxanthin (19), antheraxanthin (11), and capsanthone (20) (Fig
Comparative study on the carotenoid composition in the buds and flowers of differentAesculus species
Publikováno v:
Chromatographia. 51:S179-S182
The HPLC analysis of the buds, pollens and petals of two species ofAesculus is reported. Violaxanthin, neoxanthin, aesculaxanthin, lutein, β-carotene, β-cryptoxanthin β-citraurin and theircis-isomers could be detected with a diodearray detector ut
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.