Zobrazeno 1 - 10
of 339
pro vyhledávání: '"J. Currey"'
Autor:
E. Gaspar-Lopez, A. J. Garcia, J. A. Estevez, J. Currey, T. Landete Castillejos, F. Ceacero, D. Carrion, L. Gallego
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s (2010)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04ca955342a14dfa99e3d786761c5373
Publikováno v:
HortScience, Vol 55, Iss 11, Pp 1722-1729 (2020)
The objective of this research was to quantify the effects of phosphorous (P) concentrations on the growth, development, and tissue mineral nutrient concentrations of four popular culinary herbs commonly grown in containers. Seedlings of sweet basil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e632547592b410085759996544538ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 9, Iss 11, p 667 (2019)
There are no chemical plant growth retardants that may be used on containerized culinary herbs intended for consumption. Our objective was to quantify the effect of substrate moisture content on the growth of four commonly produced culinary annual he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f4995a3bae3491bac2b5c4ef6400868
Publikováno v:
Agronomy, Vol 9, Iss 7, p 389 (2019)
Our objectives were to quantify the growth and tissue mineral nutrient concentrations of cilantro (Coriandrum sativum ‘Santo’), dill (Anethum graveolens ‘Fernleaf’), and parsley (Petroselinum crispum ‘Giant of Italy’) in response to nutri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2b2ca600c544df2a90e54e1d3a55fe7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HortScience, Vol 55, Iss 11, Pp 1722-1729 (2020)
The objective of this research was to quantify the effects of phosphorous (P) concentrations on the growth, development, and tissue mineral nutrient concentrations of four popular culinary herbs commonly grown in containers. Seedlings of sweet basil
Publikováno v:
HortScience, Vol 55, Iss 6, Pp 758-767 (2020)
Controlled environment (CE) food crop production has existed in the United States for many years, but recent improvements in technology and increasing production warranted a closer examination of the industry. Therefore, our objectives were to charac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Society for Horticultural Science, Vol 145, Iss 1, Pp 18-29 (2019)
Broad-spectrum high-pressure sodium (HPS) lamps are the standard for greenhouse supplemental lighting. However, narrow-spectra light-emitting diodes (LEDs) offer potential benefits for enhancing growth, photosynthesis (Pn), and secondary metabolites