Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"J. Coello-Coello"'
Autor:
Martha L. Serrano-Serrano, M. I. Chacón Sánchez, J. Coello-Coello, J. Mijangos Cortes, Luciana Camacho-Pérez, Daniel G. Debouck, Jaime Martínez-Castillo, I. Sanchéz del Pino, Rubén H. Andueza-Noh
Publikováno v:
Genetic Resources and Crop Evolution. 60:1069-1086
The Mesoamerican (MA) gene pool of lima bean (Phaseolus lunatus L.) is widely distributed from northern Mexico to northern Argentina in its wild forms and from the southern United States to the east coast of Brazil in its domesticated forms. This bro
Publikováno v:
Genetic Resources and Crop Evolution. 59:191-204
Genetic erosion has been evaluated at the landrace level in the past, principally because the loss of landraces is believed to generate erosion at the allelic level; however, few studies had tested this hypothesis in the crop’s centers of diversity
Autor:
V. M. Loyola-Vargas, F. Vzquez-Flota, J. Coello-Coello, M. L. Miranda-Ham, Oscar A. Moreno-Valenzuela
Publikováno v:
Plant Cell, Tissue and Organ Culture. 38:273-279
Autor:
B. Chí, L. M. Pacheco, J. Coello-Coello, M. L. Miranda-Ham, R. Ciau-Uitz, V. M. Loyola-Vargas
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology - Plant. 30:84-88
Ten transformed and two non-transformed root lines ofCatharanthus roseus were established. A systematic study of the growth kinetics and alkaloid content was performed over a culture cycle and showed significant differences between transformed and no
Publikováno v:
American journal of botany. 86(1)
Isozymatic variation and phylogenetic relationships among extant henequén (Agave fourcroydes) germplasm and wild populations of its ancestor A. angustifolia in the Yucatan Peninsula in Mexico were analyzed. Analysis of three isozyme systems using st
Autor:
Felipe Vázquez-Flota, M. L. Miranda-Ham, Oscar A. Moreno-Valenzuela, Víctor M. Loyola-Vargas, J. Coello-Coello
Publikováno v:
Primary and Secondary Metabolism of Plants and Cell Cultures III ISBN: 9789401041065
Two year old, transformed root cultures of Catharanthus roseus accumulate ajmalicine and catharanthine (0.57 and 0.36 mg g-1 DW, or 7.0 and 3.0 mg l-1, respectively). Changes in the concentration of the medium components, as well as the addition of h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::37dba4b698c048144631e765263b7d80
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0237-7_23
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0237-7_23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.