Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"J. Bautista-Ortega"'
Autor:
R. Portillo-Salgado, J. G. Herrera-Haro, J. Bautista-Ortega, J. E. Ramírez-Bribiesca, C. Flota-Bañuelos, A. J. Chay-Canul, F. A. Cigarroa-Vázquez
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 66, Pp 341-355 (2023)
The aim of the study was to compare carcass composition and physicochemical and sensory attributes of breast and leg meat from native Mexican guajolote (Meleagris g. gallopavo) as influenced by sex. For this, slaughter weight and carcass characterist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ca9fc0d61dc43eaaf34967d1d7933ab
Autor:
R Portillo-Salgado, JG Herrera-Haro, J Bautista-Ortega, AJ Chay-Canul, JE Ramírez-Bribiesca, ME Ortega-Cerrilla
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 24, Iss 4 (2022)
ABSTRACT This study was conducted to develop predictive equations for carcass characteristics and primal cut weights of native Mexican guajolotes using body measurements (BM). For this study, a total of 36 male guajolotes (Meleagris gallopavogallopav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83975ba3e5d94eedb2f43ec79df5374f
Autor:
R Portillo-Salgado, FA Cigarroa-Vázquez, B Ruiz-Sesma, P Mendoza-Nazar, A Hernández-Marín, W Esponda-Hernández, J Bautista-Ortega
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 23, Iss 3 (2021)
ABSTRACT The study was done to predict egg weight from the external traits of the Guinea fowl egg using the statistical methods of multiple linear regression (MLR) and regression tree analysis (RTA). A total of 110 eggs from a flock of 23-week-old Gu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/960143b50d6342df8b7b75a2d9064de7
Autor:
R. Portillo-Salgado, J.G. Herrera Haro, J. Bautista-Ortega, A.J. Chay-Canul, F.A. Cigarroa Vázquez
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal. 78:467-482
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science. 92:1062-1072
The effects of supplemental L-arginine (Arg), vitamin E (VE), and vitamin C (VC) on vascular reactivity to phenylephrine (PE) were examined in clinically healthy hypoxemic male broiler chickens. One-day-old chicks were housed in wire cages and random
Autor:
J. Bautista-Ortega, C. A. Ruiz-Feria
Publikováno v:
Poultry Science. 91:2904-2911
Morphological and physiological responses to unilateral pulmonary artery occlusion (PAO) were evaluated in male broiler (B) and Leghorn (L) chickens. All birds were fed a diet containing 3,200 kcal of ME/kg of feed and 23% CP. Broilers (18–21 d old
Autor:
C. A. Ruiz-Feria, J. Bautista-Ortega
Publikováno v:
Poultry Science. 89:2141-2146
Two hundred broiler chicks were randomly assigned to 3 dietary treatments: control [CTL; 3,200 kcal of ME/kg, 23% CP, 1.55% Arg, and 40 IU of vitamin E (VE)/kg of feed], high-Arg (HA; CTL + 0.8% Arg), or high-Arg and high antioxidant-vitamin diet (AE