Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"J. Bakar"'
Publikováno v:
Učënye Zapiski Kazanskogo Universiteta. Seriâ Estestvennye Nauki, Vol 166, Iss 2, Pp 238-254 (2024)
This article considers the effect of protein–starch interaction on the gelling, textural, andsensory properties of keropok lekor used as a fish protein–starch model. A two-level factorial design was employed to analyze the quality and acceptabili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f70dcf00c6a4235a6f90a1d7b4896d2
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 66, Iss 2, Pp e074-e074 (2015)
Oil was extracted from freeze-dried sardine (Sardinella lemur) fillets using supercritical carbon dioxide (SC-CO2) and a few milliliters of ethanol were optimized with response surface methodology (RSM). The impact of extraction pressure (200–400 b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a36b00715a24d1aa101211b64147dd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.