Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"J. BIDANEL"'
Autor:
F. Phocas, C. Belloc, J. Bidanel, L. Delaby, J.Y. Dourmad, B. Dumont, P. Ezanno, L. Fortun-Lamothe, G. Foucras, B. Frappat, E. González-García, D. Hazard, C. Larzul, S. Lubac, S. Mignon-Grasteau, C.R. Moreno, M. Tixier-Boichard, M. Brochard
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 11, Pp 1749-1759 (2016)
Agroecology uses natural processes and local resources rather than chemical inputs to ensure production while limiting the environmental footprint of livestock and crop production systems. Selecting to achieve a maximization of target production crit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5049ddfb674f4ad9a818f21f62356bd6
Autor:
F. Phocas, C. Belloc, J. Bidanel, L. Delaby, J.Y. Dourmad, B. Dumont, P. Ezanno, L. Fortun-Lamothe, G. Foucras, B. Frappat, E. González-García, D. Hazard, C. Larzul, S. Lubac, S. Mignon-Grasteau, C.R. Moreno, M. Tixier-Boichard, M. Brochard
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 11, Pp 1760-1769 (2016)
Agroecology uses ecological processes and local resources rather than chemical inputs to develop productive and resilient livestock and crop production systems. In this context, breeding innovations are necessary to obtain animals that are both produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfd13e6c225645c184dd974e9325a0bc
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 1, Pp 18-27 (2015)
Improvement of feed efficiency in pigs has been achieved essentially by increasing lean growth rate, which resulted in lower feed intake (FI). The objective was to evaluate the impact of strategies for improving feed efficiency on the dynamics of FI
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d383c45e8a048bb9e9269c558a64cc1
Quels programmes d’amélioration génétique des animaux pour des systèmes d’élevage agro-écologiques ?
Autor:
F. PHOCAS, C. BELLOC, J. BIDANEL, L. DELABY, J.-Y. DOURMAD, B. DUMONT, P. EZANNO, L. FORTUN-LAMOTHE, G. FOUCRAS, B. FRAPPAT, E. GONZALEZ-GARCIA, D. HAZARD, C. LARZUL, S. LUBAC, S. MIGNON-GRASTEAU, C. MORENO-ROMIEUX, M. TIXIER-BOICHARD, M. BROCHARD
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 30, Iss 1 (2017)
L’agro-écologie utilise les processus naturels et les ressources locales plutôt que des intrants chimiques pour assurer la production tout en limitant l’impact environnemental de l’agriculture. A cette fin, des innovations en génétique sont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31ba12a88f7142a9a48558aeb8d9eb89
Autor:
R, Saintilan, I, Mérour, L, Brossard, T, Tribout, J Y, Dourmad, P, Sellier, J, Bidanel, J, van Milgen, H, Gilbert
Publikováno v:
Journal of Animal Science 6 (91), 2542-2554. (2013)
Journal of Animal Science
Journal of Animal Science, American Society of Animal Science, 2013, 91 (6), pp.2542-2554. ⟨10.2527/jas.2012-5687⟩
Journal of Animal Science
Journal of Animal Science, American Society of Animal Science, 2013, 91 (6), pp.2542-2554. ⟨10.2527/jas.2012-5687⟩
Chantier qualité GA; Residual feed intake (RFI) is defined as the difference between the observed average daily feed intake (ADFI) and the ADFI predicted from production and maintenance requirements. The objectives of this study were to evaluate RFI
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::3ce4a10e8372bc094d280e842eeb4193
http://prodinra.inra.fr/record/187823
http://prodinra.inra.fr/record/187823
Publikováno v:
Annual conference of the British Society of Animal Science
Annual conference of the British Society of Animal Science, 2009, Southport, pp.Inconnu
Annual conference of the British Society of Animal Science, 2009, Southport, pp.Inconnu
Technological meat quality has a significant economic impact and many publications have shown that pig meat quality is strongly influenced by the effect of genetic type (especially Hal and RN genes) and by rearing and slaughter conditions (Sellier an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d42dec67327cd1a5062a0fa833578d2f
https://hal.inrae.fr/hal-02821943
https://hal.inrae.fr/hal-02821943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.