Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"J. Ayo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Langley, J. Ayo
Publikováno v:
The Oxford Encyclopedia of African Thought, 1 ed., 2010.
Autor:
Langley, J. Ayo
Publikováno v:
Phylon (1960-), 1971 Jun 01. 32(2), 164-178.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/274002
Autor:
Langley, J. Ayo
Publikováno v:
The Journal of Modern African Studies, 1969 Apr 01. 7(1), 69-94.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/159359
Autor:
Owoseye, J. Ayo, Sanford, William W.
Publikováno v:
Journal of Ecology, 1972 Nov 01. 60(3), 807-817.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2258567
Publikováno v:
Current Journal of Applied Science and Technology. 25:1-15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Ayo
Publikováno v:
British Journal of Applied Science & Technology. 4:168-176
Aims: To improve the nutrient quality of fura, an acha based flour food by adding bambara groundnut flour. Study Design: Product development approach. Place and Duration of Study: Department of Food Science and Technology, Federal Polytechnic, Bauchi