Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"J. Adjebeng-Danquah"'
Autor:
P.T. Akonor, C. Osei Tutu, W. Arthur, J. Adjebeng-Danquah, N.S. Affrifah, A.S. Budu, F.K. Saalia
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 259-273 (2023)
ABSTRACTThis study examined the structural and physicochemical characteristics of starch isolated from seven yellow cassava genotypes. The structural properties of yellow cassava starch from these cultivars were elucidated by scanning electron micros
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cc8896be3b64526bde9da3d52f46fd6
Autor:
I. Osei-Bonsu, M. K. Osei, R. Y. Agyare, J. Adjebeng-Danquah, K. Asare Bediako, J. Gyau, J. Adomako, P. Ofori, R. N. A. Prempeh, Myeong-Cheoul Cho
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 8, Iss 1 (2022)
AbstractTomato, an important vegetable crop cultivated worldwide is an essential component of the Ghanaian diet. However, production in Ghana is hampered by heat stress (HS) during certain periods of the year. Tomato is sensitive to HS, especially du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78fd38b18f29468fa8ef8ce212ad16cb
Autor:
O. A. Amoako, F. Addae-Frimpomaah, J. Adjebeng-Danquah, H. Abeka, R. Y. Agyare, M. Asante, R. Alhassan, A. A. Ibrahim
Publikováno v:
Asian Journal of Soil Science and Plant Nutrition. 9:56-71
Field experiments were conducted during the 2020 and 2021 cropping seasons at the research fields of CSIR-Savanna Agricultural Research Institute located at Nyankpala in the Guinea savannah agroecology of Ghana. The objective was to test the effect o
Autor:
P.T. Akonor, C. Osei Tutu, W. Arthur, J. Adjebeng-Danquah, N.S. Affrifah, A.S. Budu, F.K. Saalia
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 26:259-273
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.