Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"J. ANNAERT"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
It was the purpose of this study to explore supersaturation of poorly soluble drugs in human intestinal fluids (HIF), and to assess potential food effects on the creation and maintenance of supersaturation. Duodenal fluids were collected from healthy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d226959fc7c6e60d8ec8a22734f14298
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3061976
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3061976
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Purpose: To explore the effect of the nutritional state on the solubilizing properties of human intestinal fluids (HIF) on a time-after-food administration basis. Methods: HIF were collected in fractions of 30 min from five volunteers in the fasted,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::b20b5038a8861d6e155b657c8ea247c1
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3062117
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3062117