Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"J. Šnebergrová"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 31, Iss 1, Pp 81-87 (2013)
A method was proposed for the authenticity evaluation of the hazelnut based products, in which the hazelnut paste content is the principle qualitative parameter. The procedure is based on the determination of filbertone ((E)-5-methyl-hept-2-en-4-one)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44a098e43add49338fef55377372e7a3
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Cižkova H., Rajchl A., Snebergrova J., Voldřich M. (2013): Filbertone as a marker for the assessment of hazelnut spread quality. Czech J. Food Sci., 31: 81–87. A method was proposed for the authenticity evaluation of the hazelnut based products,
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Snebergrova J., Cižkova H., Neradova E., Kapci B., Rajchl A., Voldřich† M. (2014): Variability of characteristic components of aronia. Czech J. Food Sci., 32: 25–30. The variability of characteristic components of aronia (Aronia melanocarpa, bl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d3f2b63d969a76b2e1afd8ca3b7ab321
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84894627660&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84894627660&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.