Zobrazeno 1 - 10
of 227
pro vyhledávání: '"J. Łukasiak"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. Mojsiewicz-Pieńkowska, J. Łukasiak
Publikováno v:
Food Control. 14:153-162
Our study concerned the determination of silicon compounds in selected foodstuffs available on the Polish market. A scheme for speciation analysis was prepared for the analysis of inorganic and organic silicon compounds, with a special focus on polyd
Autor:
J. Łukasiak, W. Dejneka
Publikováno v:
Food Control. 14:193-196
This paper presents an attempt to assess the total content of silicon and its potentially bioavailable forms to the human body in selected foodstuffs. The measurements of the total and bioavailable silicon were conducted with the use of two analytica
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food additives and contaminants. 20(5)
Fourier transform (1)H-nuclear magnetic resonance (NMR) spectroscopy was suitable for the quantitative determination of polydimethylsiloxanes (PDMS) in wine and edible oil samples. This approach offers highly specific qualitative and quantitative ana
Autor:
J, Łukasiak, B, Falkiewicz
Publikováno v:
Food additives and contaminants. 17(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.