Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"J-B Dollé"'
Autor:
D. O’Brien, J. Herron, J. Andurand, S. Caré, P. Martinez, L. Migliorati, M. Moro, G. Pirlo, J-B Dollé
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 4, Pp 834-845 (2020)
Europe’s roadmap to a low-carbon economy aims to cut greenhouse gas (GHG) emissions 80% below 1990 levels by 2050. Beef production is an important source of GHG emissions and is expected to increase as the world population grows. LIFE BEEF CARBON i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b429c56bbfb4c4ca28d5266ef6462f1
Publikováno v:
Animal
Animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2019, 13 (12), pp.2903-2912. ⟨10.1017/S1751731119001368⟩
Animal, Vol 13, Iss 12, Pp 2903-2912 (2019)
animal
animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2019, 13 (12), pp.2903-2912. ⟨10.1017/S1751731119001368⟩
animal, Cambridge University Press (CUP), 2019, sous presse (sous presse), sous presse. ⟨10.1017/S1751731119001368⟩
Animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2019, 13 (12), pp.2903-2912. ⟨10.1017/S1751731119001368⟩
Animal, Vol 13, Iss 12, Pp 2903-2912 (2019)
animal
animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2019, 13 (12), pp.2903-2912. ⟨10.1017/S1751731119001368⟩
animal, Cambridge University Press (CUP), 2019, sous presse (sous presse), sous presse. ⟨10.1017/S1751731119001368⟩
International audience; Dairy systems are a source of pollutant emissions, such as greenhouse gases (GHG) and NH3 that are associated with impacts on the environment. Gas emissions in barns are related mainly to diet intake and chemical composition,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1dbbab060604c4c2d1b325dd3c5e3098
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02264353
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02264353
Autor:
Armelle Gac, J. B. Dollé, V. Manneville, C. Raison, Philippe Faverdin, Jean-Louis Peyraud, Jacques Agabriel, A. Le Gall
Publikováno v:
INRA Productions Animales 5 (24), 415-432. (2011)
INRA Productions Animales
INRA Productions Animales, Paris: INRA, 2011, 24 (5), pp.415-432
INRA Productions Animales
INRA Productions Animales, Paris: INRA, 2011, 24 (5), pp.415-432
Le contexte environnemental actuel, tant politique (objectifs de réduction des émissions de gaz à effet de serre) que sociétal (information du consommateur), nécessite de préciser les impacts de l'activité d'élevage bovin en matière de chang
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bb3cb6cacd2ca55cef4209fa436599e2
http://prodinra.inra.fr/record/182816
http://prodinra.inra.fr/record/182816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.