Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"J Y H, Tang"'
Autor:
L-C. Chai, Radu Son, Mitsuaki Nishibuchi, C.Y. New, J-Y-H. Tang, M.R. Farhana Sakinah, Yoshitsugu Nakaguchi
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 5, Pp 447-452 (2018)
Publikováno v:
Letters in applied microbiology. 52(6)
We quantified Campylobacter jejuni transferred from naturally contaminated raw chicken fillets and skins to similar cooked chicken parts via standard rubberwood (RW) and polyethylene cutting boards (PE).RW and PE cutting boards (2.5 × 2.5 cm(2)) wer
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.