Zobrazeno 1 - 10
of 302
pro vyhledávání: '"J Ulrichova"'
Autor:
E. Vrublova, J. Vostalova, J. Ehrmann, I. Palikova, J. Vrbkova, J. Vacek, N. Cibicek, R. Vecera, J. Ulrichova, V. Simanek
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 55, Iss 12, Pp 610-618 (2010)
The alkaloids of Macleaya cordata (Papaveracae) are active components of the phytogenic feed additive Sangrovit. The present study was conducted to evaluate the effects of Sangrovit on dextran sulfate sodium (DSS)-induced colitis using rats as an exp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1149dc5ac8474463bbc93b99df13bd5d
Autor:
J. Psotova, R. Vecera, A. Zdarilova, E. Anzenbacherova, P. Kosina, A. Svobodova, J. Hrbac, D. Jirovsky, M. Stiborova, V. Lichnovsky, J. Vicar, V. Simanek, J. Ulrichova
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 51, Iss 4, Pp 145-155 (2006)
The subchronic safety of sanguiritrin, a mixture of sanguinarine (SA) and chelerythrine (CHE) quaternary benzo[c]phenanthridine alkaloids (QBA), obtained from Macleaya cordata was assessed. Rats were fed a diet containing 120 ppm sanguiritrin (100 pp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0d152afbb32412086b1e2c36eecacd5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H, Bakhouche, P, Noskova, S, Svetlik, O, Bartosova, J, Ulrichova, J, Kubatova, P, Marusicova, A, Parizek, J, Blaha, O, Slanar
Publikováno v:
Physiological research. 64(Suppl 4)
The aim of our study was to evaluate possible effect of ABCB1, and OPRM1 polymorphisms on the efficacy and safety of remifentanil in women undergoing elective cesarean section under general anesthesia. Women received remifentanil (1 microg/kg i.v.) 3
Publikováno v:
Neoplasma. 57:438-448
Differentiation of myeloid leukemic cells may result in less sensitivity to various apoptotic stimuli. We examined whether human leukemia HL-60 cells differentiating by all-trans retinoic acid (ATRA) acquired resistance to the apoptogenic activity of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 19:106-110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.