Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"J Palier"'
Publikováno v:
Food and Function
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2020, 11 (5), pp.4535-4547. ⟨10.1039/c9fo02993a⟩
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2020, 11 (5), pp.4535-4547. ⟨10.1039/c9fo02993a⟩
International audience; This study investigated the oral processing and bolus formation mechanisms of two soft cereal products fortified with pulse proteins, sponge-cake (FSC) and brioche (FB), in the elderly population, and their relationship with t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.