Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"J Palier"'
Publikováno v:
Food and Function
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2020, 11 (5), pp.4535-4547. ⟨10.1039/c9fo02993a⟩
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2020, 11 (5), pp.4535-4547. ⟨10.1039/c9fo02993a⟩
International audience; This study investigated the oral processing and bolus formation mechanisms of two soft cereal products fortified with pulse proteins, sponge-cake (FSC) and brioche (FB), in the elderly population, and their relationship with t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vrooman, J. Cok1 (AUTHOR) j.c.vrooman@uu.nl, Boelhouwer, Jeroen2 (AUTHOR), Gijsberts, Mérove3 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 1/31/2024, Vol. 19 Issue 1, p1-42. 42p.
Autor:
Moretton, Martina, Casertano, Melania, Pellegrini, Nicoletta, Anese, Monica, Fogliano, Vincenzo, Capuano, Edoardo
Publikováno v:
Food & Function; 10/21/2024, Vol. 15 Issue 20, p10459-10471, 13p
Publikováno v:
Genus; 12/21/2023, Vol. 79 Issue 1, p1-32, 32p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Menard, O., Lesmes, U., Shani-Levi, C. S., Araiza Calahorra, A., Lavoisier, A., Morzel, M., Rieder, A., Feron, G., Nebbia, S., Mashiah, L., Andres, A., Bornhorst, G., Carriεave;re, F., Egger, L., Gwala, S., Heredia, A., Kirkhus, B., Macierzanka, A., Portman, R., Recio, I.
Publikováno v:
Food & Function; 5/21/2023, Vol. 14 Issue 10, p4569-4582, 14p
Publikováno v:
Journal of European Public Policy; May2023, Vol. 30 Issue 5, p828-848, 21p