Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"J P, Wold"'
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 88:1905-1913
Diet composition can be estimated in free-ranging animals by the use of n-alkane and long-chain fatty alcohol concentrations in feces. However, this technique involves relatively laborious and costly analytical techniques. Two spectroscopy techniques
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. 62:147-153
There is demand for non-destructive monitoring of eye formation in cheese during ripening. The objective of this work was to develop a simple method based on existing equipment in the dairy industry. Images were acquired using a conventional, low res
Autor:
J. P. Wold, F. Lundby
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 16:190-194
Autor:
A. Veberg Dahl, Nigel D. Scollan, Michael R. F. Lee, Helen J. Ougham, Frank Lundby, V. J. Theobald, J-P. Wold
Publikováno v:
Meat science. 86(4)
More accurate and sensitive visualisation of faecal contamination in the abattoir would significantly reduce the risk posed by harbouring pathogenic micro-organisms. We carried out a preliminary investigation of the range of fluorophores found natura
Publikováno v:
Journal of animal science. 88(5)
Diet composition can be estimated in free-ranging animals by the use of n-alkane and long-chain fatty alcohol concentrations in feces. However, this technique involves relatively laborious and costly analytical techniques. Two spectroscopy techniques
Autor:
Egil Prestløkken, M. B. Frøst, Sigbjørn Lien, Matthew Peter Kent, M. Harsleth, Paul R. Berg, Tomas Isaksson, Harald Martens, A. Criscione, Stig W. Omholt, Å. T. Randby, N. K. Afseth, Tormod Ådnøy, Ingunn Berget, J. P. Wold, Gerd E. Vegarud, A. Kohler, Bjørn-Helge Mevik, Morten Skaugen
Publikováno v:
University of Copenhagen
ResearcherID
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cc7195e0c21eb1118b4a5f97c04db22a
https://hdl.handle.net/20.500.11769/549424
https://hdl.handle.net/20.500.11769/549424
Publikováno v:
Aberystwyth University
Quantification of the diet consumed in free-ranging ruminants is essential to manipulate both agricultural performance and environmental impact. A common non-invasive approach for determining diet composition is based on using long-chain, saturated h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.