Zobrazeno 1 - 10
of 184
pro vyhledávání: '"J Marić"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vojnotehnički Glasnik, Vol 60, Iss 4, Pp 165-178 (2012)
This paper proposes an appropriate methodology for ecological risk assessment. The methodology has been applied in the region of Boka Kotorska Bay (Bay), Montenegro. The emphasis of the research is on the analysis of the impact of various stressors o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c093c1871db47eb8d95f23df6ca49b6
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1123:012029
The Roman Limes - a former natural border of the Roman Empire has been recognized as a cultural landscape with exceptional universal values of international importance by UNESCO. In the Republic of Serbia, the Roman Limes encompasses the Danube river
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Marić, M. Firšt-Bača
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 49, Iss 7, Pp 332-336 (2003)
A five-year study was conducted to study the correlations between chemical analyses and sensory properties of wine during bottle aging. Chardonnay grapes were harvested as a normal and late harvest. After separate vinification, bottles were put in an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4de1a369fbd4679b6151cb831861fa8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.