Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"J Dhellot"'
Publikováno v:
Advance Journal of Food Science and Technology. 5:671-677
The study consists in the production of a traditional beer from maize in the Congo. The traditional method of brewing corn malt has three main stages: malting corn, brewing corn malt and fermentation. During the brewing corn malt, endogenous amylase
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 13, No 42 (2014)
The "nsamba" (palm wine) and "bikedi" (retted cassava dough) are respectively produced by fermentation from the sap of the oil palm ( Elaeis guineensis Jack) and lactic acid fermentation from cassava root ( Manihot cassava Crantz). The study is focus
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 5, No 1 (2011)
The traditional retting of cassava roots occurs in ponds or in backwaters. The medium pH is slightly acidic (pH 5.54) and the pressure of dissolved oxygen is very low (pO2 1.96). The fermentation of cassava roots lasts for three days in the rainy sea
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences. 8:1557
The aim of study was to evaluate the used technology in the production process of lungwila , a traditional drink of soils of sugarcane in the Basin of Congo. This beverage provided an interesting income for the producers although the quality varied f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.