Zobrazeno 1 - 10
of 218
pro vyhledávání: '"J Buttriss"'
Autor:
E. Weichselbaum, J. Buttriss
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. 36:295-355
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J Buttriss
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. 26:201-203
The UK national food composition tables provide reasonable coverage of primary produce and basic raw and cooked foods, but it is difficult for them to keep abreast of the fast moving processed and convenience food market. The food industry has an inh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e8c4da6635894e1925379808ab3f1a87
https://surrey.eprints-hosting.org/763178/
https://surrey.eprints-hosting.org/763178/
Publikováno v:
Plants: Diet and Health: The Report of a British Nutrition Foundation Task Force
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a77b0212bc56e91ec9894176eeecb0a2
https://doi.org/10.1002/9780470774465.ch13
https://doi.org/10.1002/9780470774465.ch13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.