Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"J Bunga"'
Publikováno v:
Food Chemistry. 398:133880
A jeotgal-like product was processed from Chinook salmon (Oncorrhynchus tshawytscha) roe. Physicochemical, biochemical, and microbiological compositions were studied during 30 days of fermentation. Fermentation decreased water activity (a
Publikováno v:
Journal of Dental Research. 97:1200-1206
Persistent orofacial pain (POFP) is common and caused by a group of conditions affecting the face, head, or mouth. Recent research highlighted a problematic care pathway with high costs to the health care provider, but the financial impact on patient
Supplemental material, DS_10.1177_0022034518773310 for DEEP Study: Indirect and Out-of-pocket Costs of Persistent Orofacial Pain by M. Breckons, J. Shen, J. Bunga, L. Vale and J. Durham in Journal of Dental Research
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0e4f2d3348078f1e3009e22f3b21c0fe
Publikováno v:
PARTNER. 22:417
A good quality seed is obtained from good and appropriate production process. The use of good quality seeds could increase crop production plants, including Inerie variety of red bean. This plant could be grown in the lowlands having modified micro-c
Publikováno v:
PARTNER. 21:293
Using quality seeds could increase crop production, including kidney bean, "Inerie", cultivar. The qualified seeds providing enough food supply in the endosperm as a primary energy for a normal and strong germination (viability) and seedling growth (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.