Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Jūrienė, L."'
Black chokeberries have a strong mouth-drying effect, for this reason, most of times these berries are used to make jams, juices, purées, jellies, syrups, teas or wines [1]. Pressing juices of these berries generates large amounts of pomace, which u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3368::caf91ad033a9b2df5bdccf46170c01f5
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAPDB158796770&prefLang=en_US
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAPDB158796770&prefLang=en_US
Significant part of berry processing is juice production which generates huge amounts of pomace including skin, seeds and residue of fruit pulp. Often discarded as a waste, berry press cake contains valuable bioactive compounds having health-promotin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3368::fb0a52a2477af271197ea8a5b1971ad9
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAPDB158792973&prefLang=en_US
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAPDB158792973&prefLang=en_US
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.