Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Jõudu, Ivi"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal January 2024 148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2022 105(5):3846-3860
Autor:
Ling, Katri, Henno, Merike, Jõudu, Ivi, Püssa, Tõnu, Jaakson, Hanno, Kass, Marko, Anton, Dea, Ots, Meelis
Publikováno v:
In International Dairy Journal August 2017 71:76-81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Received: February 1st, 2022 ; Accepted: March 4th, 2022 ; Published: March 14th, 2022 ; Correspondence: monica.nabil@student.emu.ee Oat proteins have gained high attractive popularity in the market as future protein alternatives in various food prod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2672e5b9c762b44686f18dc734ccde8c
http://hdl.handle.net/10492/7265
http://hdl.handle.net/10492/7265
Publikováno v:
Agraarteadus: Journal of Agricultural Science. 2019, Vol. 30 Issue 1, p37-42. 6p.
Received: 29 May 2021; Accepted: 12 August 2021; Published: 16 August 2021. There is an increasing tendency toward the application of plant origin ingredients in meat products. This study evaluates the physicochemical properties and oxidative stabili
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::2aaafe7438054bdac0e49b92300f8463
http://hdl.handle.net/10492/7172
http://hdl.handle.net/10492/7172
Received: January 29th, 2021 ; Accepted: April 10th, 2021 ; Published: April 13th, 2021 ; Correspondence: katrin.jogi@student.emu.ee Rapeseed is widely cultivated for biodiesel or food-grade oil production. As the oil production process generates hug
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1225465e36b37a561ac168ee38dd590b
http://hdl.handle.net/10492/6426
http://hdl.handle.net/10492/6426
The addition of β-glucan or EPS-producing bacteria is mainly used to improve the quality and the acceptability of low-fat yoghurt. The purpose of this study was to investigate the effect of adding β-glucan, EPS-producing Bifidobacterium bifidum, or
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::997b6c0cc82bbc7b3f89966530cbcfc1