Zobrazeno 1 - 10
of 254
pro vyhledávání: '"Jócsák I"'
Autor:
Keszthelyi S; Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposvár, S. Guba Str. 40, 7400, Gödöllő, Hungary. ostrinia@gmail.com., Gerbovits B; Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposvár, S. Guba Str. 40, 7400, Gödöllő, Hungary., Jócsák I; Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposvár, S. Guba Str. 40, 7400, Gödöllő, Hungary.
Publikováno v:
Biologia futura [Biol Futur] 2023 Jun; Vol. 74 (1-2), pp. 209-219. Date of Electronic Publication: 2023 May 23.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jócsák I; Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, 7400 Kaposvár, Hungary., Csima F; Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, 7400 Kaposvár, Hungary., Somfalvi-Tóth K; Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, 7400 Kaposvár, Hungary.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2024 Apr 20; Vol. 13 (8). Date of Electronic Publication: 2024 Apr 20.
Autor:
Jócsák I; Department of Agronomy, Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposva´r Campus, Kaposva´r, Hungary., Lukács H, Varga-Visi É, Somfalvi-Tóth K, Keszthelyi S
Publikováno v:
Journal of biosciences [J Biosci] 2024; Vol. 49.
Autor:
Gerbovits B; Department of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Budapest, Hungary., Keszthelyi S; Department of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Budapest, Hungary., Jócsák I; Department of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Budapest, Hungary.
Publikováno v:
Journal of environmental science and health. Part. B, Pesticides, food contaminants, and agricultural wastes [J Environ Sci Health B] 2024; Vol. 59 (7), pp. 417-424. Date of Electronic Publication: 2024 May 28.
Autor:
Jócsák I; Department of Agronomy, Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposvár Campus, Guba Sándor Street 40, H-7400, Kaposvár, Hungary., Végvári G; Food and Wine Research Institute, Eszterházy Károly University, 6 Leányka Street, H-3300, Eger, Hungary., Klász K; Department of Agronomy, Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposvár Campus, Guba Sándor Street 40, H-7400, Kaposvár, Hungary., Andrássy-Baka G; Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposvár Campus, Guba Sándor Street 40, H-7400, Kaposvár, Hungary., Somfalvi-Tóth K; Department of Agronomy, Institute of Agronomy, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposvár Campus, Guba Sándor Street 40, H-7400, Kaposvár, Hungary., Varga-Visi É; Department of Physiology and Animal Health Institute of Physiology and Nutrition, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Kaposvár Campus, Guba Sándor Street 40, H-7400, Kaposvár, Hungary.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2023 Jul 15; Vol. 9 (7), pp. e18358. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 15 (Print Publication: 2023).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Varga-Visi É; Department of Physiology and Animal Health, Institute of Physiology and Nutrition, Kaposvár Campus, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Guba Sándor Street 40, H-7400 Kaposvár, Hungary., Jócsák I; Department of Agronomy, Institute of Agronomy, Kaposvár Campus, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Guba Sándor Street 40, H-7400 Kaposvár, Hungary., Kozma V; Kaposvár Campus, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Guba Sándor Street 40, H-7400 Kaposvár, Hungary., Lóki K; Department of Chemistry, Institute of Mathematics and Basic Science, Kaposvár Campus, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Guba Sándor Street 40, H-7400 Kaposvár, Hungary., Ali O; Agribiotechnology and Precision Breeding for Food Security National Laboratory, Department of Physiology and Animal Health, Institute of Physiology and Nutrition, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Guba Sándor Street 40, H-7400 Kaposvár, Hungary., Szabó A; Department of Physiology and Animal Health, Institute of Physiology and Nutrition, Kaposvár Campus, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Guba Sándor Street 40, H-7400 Kaposvár, Hungary.; Agribiotechnology and Precision Breeding for Food Security National Laboratory, Department of Physiology and Animal Health, Institute of Physiology and Nutrition, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Guba Sándor Street 40, H-7400 Kaposvár, Hungary.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Dec 05; Vol. 11 (23). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 05.