Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"J, le Coutre"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 22:92-100
The aim of the present research was to evaluate the effect of refreshing perception on mental energy in terms of cortical activation and cognitive performance. Refreshing perception was induced by the consumption of an optimized citrus-flavored water
Autor:
F.-P. Martin, Sebastiano Collino, J. Le Coutre, Serge Rezzi, V. Galindo-Cuspinera, Ulrich K. Genick, Ivan Montoliu, Isabelle Tavazzi, Philippe A. Guy, Stephen J. Bruce, Nathalie Martin, Sunil Kochhar
Publikováno v:
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems. 104:8-19
In man, living environment and lifestyle influence host physiology and microbial populations, and these interactions determine the health of individuals. In particular, dietary preferences are partially triggered by genetically-mediated taste respons
Autor:
Frederic Raymond, J. Le Coutre, Carole Bezençon, Sami Damak, A. Fürholz, Robert Mansourian, Sylviane Metairon
Publikováno v:
The Journal of Comparative Neurology. 509:514-525
To determine the role in chemosensation of intestinal solitary cells that express taste receptors and Trpm5, we carried out a microarray study of the transcriptome of FACS-sorted transgenic mouse intestinal cells expressing enhanced green fluorescent
Autor:
Michael Kreman, Julian P. Whitelegge, Kym F. Faull, Eric Turk, Guido A. Zampighi, O. Kim, Ernest M. Wright, J. Le Coutre, Jason T. Lam, Sepehr Eskandari
Publikováno v:
Journal of Biological Chemistry. 275:25711-25716
The Na(+)/galactose cotransporter (vSGLT) of Vibrio parahaemolyticus, tagged with C-terminal hexahistidine, has been purified to apparent homogeneity by Ni(2+) affinity chromatography and gel filtration. Resequencing the vSGLT gene identified an impo
Autor:
Jenny C. Lee, H R Kaback, Gilbert G. Privé, J. le Coutre, Christian K Engel, Kym F. Faull, Julian P. Whitelegge
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences. 96:10695-10698
Genes encoding membrane proteins comprise a substantial proportion of genomes sequenced to date, but ability to perform structural studies on this portion of the proteome is limited. Electrospray ionization-MS (ESI-MS) of an intact protein generates
Publikováno v:
The journal of nutrition, healthaging. 17(8)
Autor:
M.E. Barcos, N. Pineau, F. Viton, Yuzo Ninomiya, Nicolas Godinot, J. Le Coutre, Keiko Yasumatsu, Sami Damak, Mirko Ledda
Publikováno v:
Neuroscience. 250
There is mounting evidence that, in addition to texture and olfaction, taste plays a role in the detection of long chain fatty acids. Triglycerides, the main components of oils and dietary fat, are hydrolyzed in the mouth by a lingual lipase secreted