Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"J, Táborský"'
Autor:
V. Beneš, III, P. Libý, J. Táborský, M. Zápotocký, D. Sumarauer, M. Kynčl, P. Kršek, I. Perníková, J. Zámečník, J. Blažková, O. Dyrhonová, M. Tichý
Publikováno v:
Brain and Spine, Vol 1, Iss , Pp 100680- (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df7e25812d254bddb4683adf8af3574c
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed. 8:621-629
The fortification of feed is known to be a useful tool to manipulate the nutritional value of insects. This study aimed to reveal the effect of carrot supplement duration on the basic nutrients, fatty acid profile, carotenes, and tocopherols. Jamaica
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 21, Iss 3, Pp 111-120 (2003)
In this review, the latest information is given about the reference materials for the determination of contaminants in milk and milk products. Certified reference materials for the determination of contaminating chemical elements, organochlorine pest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6062e65a41d8490bafefd80cb18d4fe0
Publikováno v:
Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry. 317:479-486
The nitrogen content in winter wheat from various crops grown organically or conventionally was determined by instrumental photon activation analysis. The method utilizes measurement of the annihilation gamma line at 511 keV from the short-lived phot
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Kotek, Petr Zeman, Jakub Mařík, J. Táborský, Martin Pechout, Michal Obergruber, Vladimír Hönig, V. Hartová
Publikováno v:
Catalysts, Vol 9, Iss 4, p 337 (2019)
Catalysts
Volume 9
Issue 4
Catalysts
Volume 9
Issue 4
Biofuels have become an integral part of everyday life in modern society. Bioethanol and fatty acid methyl esters are a common part of both the production of gasoline and diesel fuels. Also, pressure on replacing fossil fuels with bio-components is c
Autor:
A. Hejtmánková, Radomíra Střalková, Alena Vollmannová, Jaromír Lachman, Tatiana Bojňanská, Zora Kotíková, J. Táborský, V. Pivec, Martin Dědina
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 63:620-625
From the gene collection of the Viticulture Research Station Karlstejn samples of seeds of selected grapevine varieties were obtained during the harvest of 2011 and 2012. Average oil content in analysed grapevine varieties in 2011 was 11.60 ± 0.33 g
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :63-68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.