Zobrazeno 1 - 10
of 636
pro vyhledávání: '"J, Swann"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 11, p 2223 (2024)
Eschar and slough in wounds serve as a reservoir for microorganisms and biofilms, damaged/devitalised cells, and inflammatory chemokines/cytokines, which work to initiate and prolong persistent inflammation and increase the risk of infection. Biofilm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f58bdf2586734785a10a2bc2b01e73b5
Autor:
Emily V. Plumb, Rachel E. Ham, Justin M. Napolitano, Kylie L. King, Theodore J. Swann, Corey A. Kalbaugh, Lior Rennert, Delphine Dean
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2022)
By developing a partnership amongst a public university lab, local city government officials and community healthcare providers, we established a drive-through COVID-19 testing site aiming to improve access to SARS-CoV-2 testing in rural Upstate Sout
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/083b5e3c6daa4fd49be273eb34987851
Perspectives on Justice, Equity, Diversity, and Inclusion (JEDI): A call for oral health care policy
Publikováno v:
Journal of Dental Education. 86:1055-1062
Educational Institutions in the U.S. have responded to government policies that called for more inclusive educational systems. The goal is to reduce the oppression created by "racism" and enhance the environmental trajectory toward equity and justice
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natasha L. Hungerford, Benjamin L. L. Tan, Ujang Tinggi, Norhasnida Zawawi, Madeleine Farrell, Heng Hang Tsai, Darina Hnatko, Lorinda J. Swann, Cassandra L. Kelly, Shalona R. Anuj, Dennis C. Webber, Stephen T. Were, Mary T. Fletcher
Publikováno v:
Proceedings, Vol 36, Iss 1, p 101 (2020)
Honey is a widely available natural sweetener containing sugars, and small quantities ofvitamins and minerals, proteins, amino acids and fatty acids. Owing to its nutritious components,commercial honeys are sold in bulk blends or as trendy and premiu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1006c34f5f442c2bbfae83f6b262d6c
Autor:
S Were, Shalona R. Anuj, Heng Hang Tsai, Lorinda J. Swann, Darina Hnatko, Dennis Webber, Natasha L. Hungerford, Ujang Tinggi, Benjamin L. L. Tan, Mary T. Fletcher, Cassandra L. Kelly
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B. 14:193-205
Honey is a popular agricultural product containing mostly sugars and water, but due to its nutritious components and natural production by honeybees (Apis mellifera) from floral nectar, it is marketed as a premium health food item. As environmental m
Publikováno v:
Journal of Advanced Dentistry. :9-12
The turn of this decade has seen the start of a pandemic originated in Wuhan, China that inundated the world by the emergence of the coronavirus disease 2019 (COVID-19) crisis. This may result in dental and training taking a back seat, as critical re