Zobrazeno 1 - 10
of 462
pro vyhledávání: '"J, Sochor"'
Publikováno v:
Acta Alimentaria.
The present study evaluated the effect of winemaking technologies on the concentration of different biogenic amines in Chardonnay wines. Wines produced from sedimented, inoculated must with active dry yeast without malolactic fermentation were compar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Mlcek, H. Druzbikova, P. Valasek, J. Sochor, T. Jurikova, M. Borkovcova, M. Baron, S. Balla
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 2, Pp 160-165 (2015)
Deep-frying is commonly used as convenient technique for the preparation of foods. The frying oils and fats are absorbed by fried food and become a part of diet. The content of total polar materials was determined in frying oils and fats in 46 restau
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3213fa6c8b694e55802297ad07a4ae2c
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science. 86:360-370
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 39, Iss 3, Pp 123-128 (2012)
The Saskatoon berry (Amelanchier alnifolia Nutt.) belongs to less known cultivated pomaceous fruit. Over the last two decades new cultivars have been bred in the Czech Republic. In our work the fruit of those new cultivars were analysed as far as bas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d22b29beca1451583a15085bce835ea
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 38, Iss 2, Pp 63-70 (2011)
The fruit of blue honeysuckle (Lonicera caerulea L. var. kamtchatica (Sevast.) Pojark.) belongs to the fruit of great value because of itsunique chemical composition. The aim of our measurement of this fruit species was to select the cultivars which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/644f80f50c324866a564d22c0f9dac3b
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 50, Iss 2, Pp 81-88 (2005)
Fifty-one crossbreed young bulls, progenies of Charolais (CH), Czech Pied (CP), Simmental (SI) and Blonde d'Aquitaine (BA) beef cattle bred at the paternal position crossed by Czech Pied at the maternal position, were reared in a typical production s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd8921a6fbbc4fd5a042c300a9a01fd4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Veterinary Journal. 249:1-9
Haematological parameters, plasma iron concentration, and bodyweight were monitored in Melanoma-bearing Libechov Minipigs (MeLiM) from 5 to 18 weeks old. Animals with melanoma progression (P group) and spontaneous regression (SR group) were compared.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.