Zobrazeno 1 - 10
of 552
pro vyhledávání: '"J, Sandor"'
Autor:
Kumar, Shivendra, J. Sándor, Zsuzsanna, Biró, Janka, Gyalog, Gergő, Kumar Sinha, Amit, De Boeck, Gudrun
Publikováno v:
In Aquaculture 30 March 2022 551
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Sandor, B. A. Bhayo
Publikováno v:
Проблемы анализа, Vol 7(25), Iss 1 (2018)
In this paper we establish two sided inequalities for the following two new means X=X(a,b)=Ae^(G/P−1), Y=Y(a,b)=Ge^(L/A−1), where A, G, L and P are the arithmetic, geometric, logarithmic, and Seiffert means, respectively. As an application, we re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/050d26271bae433f8daec74b3bfe2af1
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 32
Background High-density lipoprotein (HDL) cholesterol levels are inversely associated with cardiovascular risk (CVR). However, HDL cholesterol is not a homogeneous lipid and can be subdivided into subfractions, which are not uniformly associated with
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zsuzsanna J. Sandor
Publikováno v:
Outlook of Climate Change and Fish Nutrition ISBN: 9789811954993
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c07b5f88a85e17fc9df4291ff71d4865
https://doi.org/10.1007/978-981-19-5500-6_28
https://doi.org/10.1007/978-981-19-5500-6_28
Autor:
HADDAD, Georg, ZSARNÓCZAI, J. Sándor
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1019-1022.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002880