Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"J, Hyda"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 1, Pp 103196- (2024)
ABSTRACT: This study was conducted to determine the effect of supplementing turkey diets with chromium propionate (Cr Prop) on Cr concentrations in tissues consumed by humans. Nicholas White male day-old poults were used in this study. Treatments con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e49e5ba175cf43f9801fb9d7ed066cc8
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 1, Pp 103195- (2024)
Two hundred eighty-eight male Nicholas Large White turkey poults were used to determine the effect of supplementing turkeys with chromium propionate (Cr Prop) from 1 to 84 d of age on performance and animal safety. Treatments consisted of Cr prop sup
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d23500e3acf74c3f97ddefb891104829
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 1, Pp 103215- (2024)
ABSTRACT: The objective of this study was to evaluate the effects of dietary chromium (Cr), as Cr propionate (Cr Prop), on measures of insulin sensitivity in turkeys. Plasma glucose and nonesterified fatty acid (NEFA), and liver glycogen concentratio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad32bc2c7041489ebb006d82ec6f64a6
Publikováno v:
Poultry Science. 98:6579-6585
Chromium propionate (Cr Prop) is approved by the U.S. Food and Drug Administration Center for Veterinary Medicine for supplementation to broiler diets up to 0.20 mg Cr/kg diet. A 49-D study was conducted to: 1) determine the safety of Cr Prop when su
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Medecine et sante tropicales. 29(3)
Blood product suppliers have two options for blood collection: at fixed sites and mobile collection sites. Those preferring voluntary, unpaid donations must move ever closer to the population by organizing mobile collection. The objective of this stu
Autor:
J. Hyda, R. S. Fry, C.S. Whisnant, A. Lamptey, Gerald B. Huntington, K.E. Lloyd, Jerry W. Spears, K. Krafka
Publikováno v:
Journal of dairy science. 95(4)
Thirty-six Angus and Angus×Simmental heifers, averaging 291 kg, were used to determine the effects of dietary Cr, in the form of Cr propionate (Cr Prop), on glucose metabolism and serum insulin concentrations following glucose administration. Heifer
Autor:
K.M. Diane, A.M. Offoumou, H. Ouattara, S. Abissey, L. Siransy-Bogui, C. Fretz, J. Hyda, Seidou Konate, K.A. Minga, N. Koffi-Abe, A. Koidio
Publikováno v:
Transfusion clinique et biologique : journal de la Societe francaise de transfusion sanguine. 13(4)
The assessment of the viral residual risk from blood products is an assessment indicator of the quality management system and of the availability process of these products. Assessments of HIV, HBV and HCV viruses transmission risks through blood tran