Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"J, Heiz"'
Publikováno v:
Journal of intellectual disability research : JIDR. 61(5)
Individuals with Williams Syndrome (WS) are known to have particular difficulties when performing visuo-spatial tasks, which could be related to their difficulties in using a specific reference system to determine spatial relations. The aim of the pr
Autor:
J, Heiz, K, Barisnikov
Publikováno v:
Journal of intellectual disability research : JIDR. 60(10)
Williams syndrome (WS) is characterised by severe deficits in visual-spatial abilities in contrast to relatively well-developed language abilities. There is very limited knowledge about visual-motor integration (VMI) in people with WS.Twenty-six part
Publikováno v:
Health Physics. 71:863-869
The radioecological model ECOSYS-87 was used to evaluate the effect of countermeasures for reducing the ingestion dose by eating cattle meat after an accidental release of radioactive material. Calculations were performed using a database adapted to
Publikováno v:
Neurophysiologie Clinique/Clinical Neurophysiology. 44:130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of High Resolution Chromatography. 2:475-480
The use of a photoionization detector (PID) coupled to a glass capillary gas chromatography (GC2) separation system for the detection of carcinogenic nitrosamines was investigated. The components analyzed gave a linear response with a lower detection
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 158(5)
The fats of a number of organs, and of sausages made from these organs, were examined regarding their composition of fatty acids. The main emphasis was placed on determining the contents of polyunsaturated fatty acids. The values were expressed as "a