Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"J, Guyader"'
Autor:
R. Riosa, M.H. Ghaffari, H.M. Hammon, D. Süss, M. Hoelker, M. Drillich, C. Parys, J. Guyader, H. Sauerwein, M. Iwersen
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 7, Pp 6327-6338 (2022)
ABSTRACT: The objectives of this study were (1) to characterize the interindividual variation in the relationship between antepartum (ap) backfat thickness (BFT) and subsequent BFT loss during early lactation in a large dairy herd using cluster analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adfc8df3f294428e9b8ab2cd19031cec
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 7, Pp 1173-1181 (2016)
A previous study showed the additive methane (CH4)-mitigating effect of nitrate and linseed fed to non-lactating cows. Before practical application, the use of this new strategy in dairy cows requires further investigation in terms of persistency of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/860201f072be4691bbe92b865b37875c
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 11, Pp 1816-1825 (2014)
A meta-analysis was conducted to evaluate the effects of protozoa concentration on methane emission from ruminants. A database was built from 59 publications reporting data from 76 in vivo experiments. The experiments included in the database recorde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4d7bfc82cb94cc7aaf5238d3f354bc9
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 94:3147-3158
Ruminants raised for meat and milk are important sources of protein in human diets worldwide. Their unique digestive system allows them to derive energy and nourishment from forages, making use of vast areas of grazing lands not suitable for arable c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Production Science. 59:277
Two experiments were conducted to investigate the effects of adding gallic acid (GA) to ruminant diets on long- and short-term in vitro rumen fermentation and methane (CH4) production, and to test possible interactions between GA and ethanol on ferme
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of animal science. 94(8)
Ruminants raised for meat and milk are important sources of protein in human diets worldwide. Their unique digestive system allows them to derive energy and nourishment from forages, making use of vast areas of grazing lands not suitable for arable c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.