Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"J, García Alemán"'
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 28, Iss suppl 4, Pp 17-31 (2013)
En este capítulo revisamos el papel y los posibles riesgos/ beneficios de los edulcorantes como parte de la alimentación. Tras su aparición e interés por los efectos beneficiosos atribuidos a los mismos, frente a diferentes situaciones y patolog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db26b50ca830459f9bc5a72fafb55772
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 19, Pp 51-51 (2004)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41b551437d394810a7e5407937fc2aab
Autor:
C González, R Corcoy, B García-Cuartero, M Rivero, E Albiñana, M Artés, D Fernández-García, J García-Alemán, MJ Comellas
Publikováno v:
Value in Health. 19:A700
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria. 28
In this chapter we review the role and potential benefits of non-caloric sweeteners, as part of the diet. After appearing and interest in the beneficial effects attributed to them, face different situations and conditions (obesity, diabetes...), more
Autor:
Fernando Fernández-Aranda, Francisco J Tinahones, M. J. Picón, María del Mar González Rodríguez, D. Fernández-García, Jose Manuel García-Almeida, J. García Alemán
Publikováno v:
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
instname
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
An association between anorexia nerviosa (AN) and low bone mass has been demonstrated. Bone loss associated with AN involves hormonal and nutritional impairments, though their exact contribution is not clearly established. We compared bone mass in AN
Autor:
E Curiel Balsera, J García Alemán
Publikováno v:
MEDICRIT Revista de Medicina Crítica. 2
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria v.19 suppl.1 2004
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Nutrición Hospitalaria, Volume: 19 Supplement 1, Pages: 51-51, Published: MAY 2004
Nutrición Hospitalaria, Vol 19, Iss suppl 1, Pp 51-51
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Nutrición Hospitalaria, Volume: 19 Supplement 1, Pages: 51-51, Published: MAY 2004
Nutrición Hospitalaria, Vol 19, Iss suppl 1, Pp 51-51
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9cee37ed6766440a3e3ab72d2bf0be93
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112004000700046
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112004000700046