Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"J, Fauve"'
Autor:
J.-F. Mornex, M. Balduyck, M. Bouchecareilh, A. Cuvelier, R. Epaud, M. Kerjouan, O. Le Rouzic, C. Pison, L. Plantier, M.-C. Pujazon, M. Reynaud-Gaubert, A. Toutain, B. Trumbic, M.-C. Willemin, M. Zysman, O. Brun, M. Campana, F. Chabot, V. Chamouard, M. Dechomet, J. Fauve, B. Girerd, C. Gnakamene, S. Lefrançois, J.-N. Lombard, B. Maitre, C. Maynié-François, A. Moerman, A. Payancé, P. Reix, D. Revel, M.-P. Revel, M. Schuers, P. Terrioux, D. Theron, F. Willersinn, V. Cottin, H. Mal
Publikováno v:
Revue des Maladies Respiratoires. 39:633-656
Autor:
P. van Koert, M. Lotan-Pompan, R. Hofstede, Joseph Burger, Galil Tzuri, C. Stalh, Sima Lev, Efraim Lewinsohn, Nurit Katzir, James J. Giovannoni, A. A. Schaffer, Nir Dai, Yaakov Tadmor, N. Ori, Shahar Cohen, S. E. Libhaber, Ayala Meir, Rotem Harel-Beja, Amir Sherman, Hanne Volpin, T. Melame, Zhangjun Fei, A. Fougedoire, Vitaly Portnoy, E. Avisar, B. Copes, M. Oliver, L. Yeselson, H. Verbakel, J. Fauve
Publikováno v:
Theoretical and Applied Genetics. 121:511-533
A genetic map of melon enriched for fruit traits was constructed, using a recombinant inbred (RI) population developed from a cross between representatives of the two subspecies of Cucumis melo L.: PI 414723 (subspecies agrestis) and 'Dulce' (subspec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Solution Chemistry. 3:403-415
Standard Gibbs free energies, enthalpies, and entropies for the dissociation of various aliphatic carboxylic acids are obtained through potnetiometric and calorimetric measurements in water-tert-butyl alcohol mixtures. Results are discussed in terms
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives francaises de pediatrie. 37(5)
The difficulties encountered in developing a microassay of plasma aminoacids are presented. Blood was collected by capillary puncture simultaneously at the heel, finger tip and from the lobe of the ear and the results were compared with those obtaine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.